Furnizim me ujë 24 ore për të gjithë qytetet e Shqipërisë, përfshi 90% të zonave rurale, duke nisur nga Tirana, përfshi Kamzën dhe Vorën, Shkodra, Durrësi dhe Vlora, Elbasani, Kukësi, e gjithë vija turistike nga Saranda në Konispol.

18 Mars, 20210

Rama thotë se në mandatin e tretë, Tiranë, Kamza, Vora bashkë me zonat e urbane të 61 bashkive të vendit do të kenë 24 orë ujë të pijshëm.
Ai garanton se çështja e ujit nuk do të jetë më temë politike, pasi buxheti për ujin do të rritet me 40%, ndihmuar dhe nga qeveria gjermane, zvicerane dhe franceze.
Premtim elektoral për Infratsrukturën

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *