https://polifakt.al/wp-content/uploads/2022/12/ALTAX-2023-111.jpg

POLIFAKTITË FUNDITMe një fokus të ringjallur në përgjegjshmërinë novatore për vitin 2023

25 Dhjetor, 20220
Me përfundimin e vitit 2022, është e rëndësishme që të gjejmë kohë për të festuar punën e madhe që kemi kryer të gjithë dhe së bashku këtë vit.
tregojnë se si produkti i ALTAX bashkë me bashkëpunëtorët e ekipit per raportet dhe analizat e POLIFAKT fuqizon qytetarët në rolin e tyre të përzgjedhjes së qeverisjes që duan, veçanërisht në një kohë kur demokracia dhe ekonomia kanë qenë nën vështirësi, gabime të vazhdueshme në drejtime të shumta.
Dhe ndërsa ne festojmë sukseset tona, ne kujtohemi me përulësi për punën që mbetet përpara nesh.
Kjo është arsyeja pse ne jemi kaq të emocionuar për atë që na pret për vitin 2023.
Kjo përfshin më shumë bashkëveprim, si dhe raporte, kërkime dhe analiza dhe më shumë kauza sociale dhe partnerë të cilët do të gjejnë më shumë histori që t’i sjellim ato tek ju.
Me një fokus të ringjallur në përgjegjshmërinë novatore, të orientuar edhe nga afërsia nëpërmjet aplikacionit tonë ALTAX, ne do ta zgjerojmë qasjen tonë në kufij të rinj dhe do t’u tregojmë më shumë se si funksionon realisht ekonomia dhe financat publike së bashku me betejat sociale, duke detyruar ndryshime pozitive.
GËZUAR!

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *