Lagja e re e rindërtuar në Fushë-Krujë

22 Janar, 20210

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë në faqen e tij zyrtare në Facebook pamje nga lagja e re e rindërtuar në Fushë-Krujë. Kreu i qeverisë thotë se po merr formë hap pas hapi një zonë cilësore rezidenciale për familjet e dëmtuara nga tërmeti.“Mirëmëngjes dhe me lagjen e re të Rilindjes së Fushë-Krujës, që pas tragjedisë së një viti më parë, po merr hap pas hapi formën e një zone cilësore rezidenciale për familjet e prekura nga tërmeti, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama në rrjetet sociale.
Fushatë elektorale me investimet e buxhetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *