Derë më derë për të biseduar me qytetarët, në 25 prill sjellim ndryshimin

23 Janar, 20210

Unë i pari dhe çdo përfaqësues i Partisë Demokratike dhe i opozitës së bashkuar do të jemi në kontakt të drejtpërdrejtë me qytetarët derë më derë, familje më familje siç i kemi dëgjuar këto 2 vite problemet, shqetësimet, por edhe shpresat e tyre dhe i kemi kthyer ato në një program realist politik i cili do të marrë jetë nga dita e parë e qeverisjes tonë për të normalizuar vendin.”, tha Basha.
Nga programi te fushata elektorale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *