Kemi bërë gati marrëveshjen me Aleancën Europiane të Universiteteve me një nga organizatat më të mëdha gjermane dhe europiane të trajnimit profesional në mbi 20 profesione të ndryshme

15 Prill, 20210

Basha ka hedhur poshtë edhe një herë këtë kërkesë, duke thënë se kryeministri Edi Rama jargavitet kot tek dera e PD, pasi kjo parti nuk do të bashkëqeverisë me Ramën.
Premtim për arsimin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *