PARTIA DEMOKRATIKEPOLIFAKTITË FUNDITHapje vende të reja pune për të rinjtë, duke financuar arsimin profesional dhe duke ulur taksat për investitorët

4 Janar, 20210

Mënyra e vetme për ta garantuar është që shteti të investojë në arsimimin profesional. Por në planin tonë, një vend të veçantë për rritjen e ekonomisë kanë investimet e huaja. Prioriteti numër 1 i qeverisë së ardhshme do të jetë punësimi e në veçanti, punësimi i rinisë.
Kur thua prioriteti i qeverisë, kini parasysh financimin.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *