Edhe një mandat ta përmbyllim fiskalizimin!

19 Janar, 20210

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një konferencë me ministren e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj dhe Drejtoren e Tatimeve, Delina Ibrahimaj ku në fokus kanë pasur fiskalizimin.Rama kërkoi edhe një mandat të tretë për të çuar deri në fund procesin e fiskalizimit, dhe kalimit në sisteme online të gjithë transaksioneve dhe shërbimeve. Reformë kjo që do të godas në rrënjë informalitetin.
Reforma e fiskalizimit mbyllet brenda mandatit të tretë, me përfundimin e ngritjes së sistemit online ku do të kryhen të gjitha transaksionet  dhe shërbimet. Nga kjo reformë synohet rritja me 30 % e të ardhurave në PBB.
Jemi në mes të rindërtimit të sistemit fiskal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *