Do hapim 110 mijë vende të reja pune, paga minimale do jetë 36 mijë lekë në muaj

28 Janar, 20210

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha në prezantimin e programit ekonomik sot tha se angazhimi i parë nëse partia e tij dhe koalicioni opozitar fiton zgjedhjet në 25 prill do të jetë krijimi i minimumi 110 mijë vendeve të reja të punës dhe rritja e pagës minimale në 360 mijë lekë të vjetra në muaj. Unë angazhohem të rris pagën minimale dhe ta çojë atë në 36 mijë lek të reja në muaj.
Programi ekonomik i PD

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *