PARTIA DEMOKRATIKEPOLIFAKTITË FUNDITTri prioritetet e mia kur të bëhem kryeministër!

4 Janar, 20210

Ne do të anullojmë ligjin klientelist të arsimit të lartë. Do të zerojmë tarifat e studimit për 90% të studentëve shqiptarë që vijnë nga familje me të ardhura nën 640 mijë lekë në muaj. Për të tjerët ne do t’i përgjysmojmë tarifat. 10 mijë studentët më të mirë do të përfitojnë 1 vit praktikë pune të paguar 300 mijë lekë në muaj. Do të rikthejmë rritjen e shpejtë të ekonomisë duke aplikuar taksën e sheshtë 9%, duke tërhequr investimet e huaja dhe duke nxitur sipërmarrjen rinore dhe inovacionin.
Basha fushatë me gjimnazistët

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *