Rishikimi taksës progresive mbi pagat

2 Shkurt, 20210

Kryeministri Edi Rama duke komentuar programin ekonomik të Partisë Demokratike ka thënë se është diçka e dobët. Rama është ndalur tek taksa progresive duke thënë se kjo u ka dhënë mundësi shtesës së mesme dhe asaj të ulët që të fitojnë.Për sa i përket taksës së sheshtë që pretendon të vihet në zbatim nga opozita, sipas Ramës, do të ishte mirë vetëm për një pjesë të vogël të të punësuarve.Rama ka shtuar se taksa progresive e qeverisë së tij ka dhënë rezultate. Ndërkohë më tej Rama ka thënë se taksa progresive dhe ajo 23 % do të mund të rishikohet.
Premtim elektoral për politikën fiskale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *