Rama në Vlorë: Investimet shtojnë vlerën e pronës

3 Janar, 20210

Nga Vlora, Kryeministri Edi Rama ka inspektuar punimet që po bëhen në lagjen “25 Maji” Në Kume dhe në Parkun e Shtëpisë së Pavarësisë.Në këto zona po ndërtohen rrugë të reja, dhe po punohet në infrastrukturën brenda lagjeve.
Fushata elektorale me investimet e buxhetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *