Punime intensive në Lotin 2 të rrugës Korçë-Ersekë

30 Janar, 20210

Kryeministri Edi Rama i shoqëruar nga ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi dhe kryetari i bashkisë së Ersekës, Erion Isai, inspektuan punimet që po kryhen në këtë ask rrugor.
Kryeministri Rama tha se “kjo rrugë jo vetëm do ta shkurtojë në vetëm 20 minuta kohën në këtë aks, por edhe do të ofrojë një udhëtim panoramik përgjatë peizazheve të mrekullueshme të Kolonjës, duke e integruar më së miri krejt këtë zonë në ofertën turistike të Korçë”.
Fushatë elektorale me investimet e buxhetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *