Programi IPARD II, grante për fermerët me subvencion 60% për investime në bujqësi

25 Janar, 20210

Kryeministri Edi Rama, i shoqëruar nga Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Milva Ekonomi dhe drejtoresha e AZHBR-së Frida Krifca vizitoi sot nga afër ambientet e serrës, e cila është e pajisur me një sistem digjital ngrohjeje, ventilimi, ujitjeje me karel lëvizës, ekran termik, plastmas dhe çdo element tjetër që përmban një serrë sipas standardeve të BE.
Fushatë elektorale me investimet e buxhetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *