Programi i LSI për sportin

27 Shkurt, 20210

Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi sot tryezën për programin për sportin në qytetin e Shkodrës.Në fjalën e tij, nënkryetari i LSI, Petrit Vasili, tha se do të ketë investim dhe ligje të vërteta për sportin“Të mos harrojmë asnjëherë që pa një sport të zhvilluar nuk mund të ketë një Shqipëri të shëndetshme. Të shëndetshme nga pikëpamja shëndetësore por edhe jo shoqërore. Të rinj dhe sa më mijëra sportistë të kemi në disiplina shumë sportëshe dhe jo në vetëm një, unë jam një adhurues i madh i futbollit, por beteja me sportin nuk është kurrë e fituar në rast se të gjitha sportet nuk ecin dhe zhvillohen”.
Programi për sportin i LSI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *