PARTIA DEMOKRATIKEPOLIFAKTITË FUNDITPikat e Programit ekonomik të PD: Nuk janë premtime, por angazhime!

31 Janar, 20210

Kryedemokrati listoi disa pika të planit të tij për familjet e reja, si kredia e butë, ku nga 1 mijë tha se do të japë 5 mijë në vit si edhe 3 mijë lekë çdo muaj për 5 vite resht për bebet e porsalindura.
Kemi shpalosur një pjesë të programit tonë ekonomik dhe pjesё kryesore ose mё mirё tё themi nё qendër tё programit tonë ekonomik ёshtё familja, familja shqiptare e nё veçanti rinia dhe familjet e reja, çiftet e reja si ju. Sepse u bёnё 8 vite qё pёr rininё nuk kujdesen askush.
Programi ekonomik i PD ka edhe përkrahjen sociale për çiftet e reja.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *