Pika jonë kryesore e programit arsimi, nuk e shikojmë si shpenzim por si investim

13 Janar, 20210

Në pikën tonë kryesore kemi arsimin sepse sot ne nuk e shikojmë arsimin si shpenzim. Ne e shikojmë arsimin si investim. Sot gjëja kryesore dhe më e rëndësishme që të gjithë shqiptarët kanë, është arsimi i fëmijëve. “Ku do të shkojnë fëmija im të punojë nesër?”. Për çfarë do të shkollohet? Të shkojë të shkollohet për juridik, të bëhet doktor i shkencave juridike dhe të shkojë të punojë në sera pastaj, të ngulë fidanë domateje dhe specash, thotë prindi, “Për çfarë investoj unë?”.
Programi për arsimin i LSI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *