Nga Marsi financojmë 100% të riparimit të pallateve!

13 Shkurt, 20210

Rama dhe Veliaj bashkëbisedim me qytetarët për rindërtimin. Nga Marsi financojmë 100% të riparimit të pallateve! 1 km rrugë nuk kushton sa 1 metër terital.Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i bashkisë së Tiranës Erion Veliaj kanë zhvilluar ditën e sotme një bashkëbisedim me qytetarët, ku kanë cekur problematikat kryesore të banorëve.
Kreu i qeverisë tha se në lagjet e reja, ku banorët do të ndihen shumë mirë sesa tek lagjet ku banojnë momentalisht.
Teksa foli për sistemin e taksave, kryeministri Edi Rama tha se me përmbysjen që është bërë tek taskat, janë hequr 1mld lekë nga arka e shtetit, për t’ua lënë banorëve në xhepat e tyre.
Premtim elektoral për infrastrukturën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *