Programi 2013-2017 Qeveria Rama 1Të përgjithshmeZhdukim 3 zarfet e hallkave të korrupsionit (a) zarfin tek kthimi i pronave, (b) zarfin tek legalizimet dhe (c) zarfin tek regjistrimi i pronës

7 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimin
T.I
KLSH
REPORTER

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *