EnergjiaProgrami 2013-2017 Qeveria Rama 1Zbatimi sa më shpejt i një ligji për energjinë

7 Mars, 20210

Statusi:Përmbushur


Referencat për vlerësimin
LIGJI S.E.E
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *