Statusi i minatorit do jetë në fokus të angazhimit

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
LIGJI 29/2019
K.L.SH. 2019

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
      Premtim i matshëm dhe i besueshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *