EnergjiaPD 2021Të përgjithshmeShqipëria do të kthehet në një qendër për furnizimin me energji të mbarë Ballkanit, po edhe me gaz natyror, i cili do të forcojë ekonominë tonë

2 Prill, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
S.K.E. 2018 – 2030
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *