Politika SocialeProgrami 2017-2021 Qeveria Rama 2Rritje vjetore pensionesh dhe shpërblim fundviti nga 7-10 mijë lek

7 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimi
KM
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *