PS 2009ShëndetësiaDo të ofrojmë mbulim universal me shërbim shëndetësor për të gjithë shqiptarët pavarësisht nga të ardhurat e tyre, gjendja shoqërore, vendbanimi, gjinia apo mosha. Edhe pse një pjesë me peshë e forcës së aftë për punë në marëdhënie pune nuk është e mbuluar me sigurime shëndetësore përsëri cdo individ do përfitojë nga shërbimi shëndetësor, nuk ka rëndësi nëse është i siguruar apo jo

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E pamatshme


Referencat për vlerësimin
Nuk ka referenca në dokumente strategjike/PBA
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
?      Premtim i pamatshëm, sepse informacioni aktual nuk është i mjaftueshëm për të gjykuar premtimin, edhe pse premtimi është specifik dhe mund të përcaktohet si një premtim.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *