LSI 2009ShëndetësiaNdërtimi i një skeme të sigurimeve shëndetësore reale që garanton e mbulon plotësisht qytetarët për shërbimin parësor të tyre nga vizita mjekësore, ekzaminimet e deri tek lista e plotë e barnave që rimbursohen si dhe mbulimit prej saj të një sherbimi spitalor cilësor dhe të ndershëm

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
SKZHI 2007-2013
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *