PD 2009ShëndetësiaShtrijmë sigurimet shëndetësore në sektorin privat

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
Përfshihet në SKZHI 2007-2013
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√      Premtim i matshëm dhe i besueshëm 

.

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *