Rritje e investimeve private në sterë dhe det në kërkim-zbulim

7 Mars, 20210

Statusi:Përmbushur


Referencat për vlerësimin
ALB E.I.T.I, Raport 2017
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *