Arsimi, Gruaja, RiniaPS 2017Akses falas studentëve në veprimtari publike, reduktim tarifash shërbime publike

3 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
Reforma Arsimit të Lartë
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *