EKONOMIAPD 2013Krijojmë 250 mijë vende të reja pune. 130 mijë të punësuar nga rritja e subvencioneve për bujqësinë; 10-15 mijë vende pune nga TAP, Devoll; 30 mijë të punësuar në dy parqet logjistike të Tiranës; 50 mijë të punësuar nga projektet infrastrukturore; 30 mijë të punësuar nga sektori energjetik; 13 mijë të punësuar nga sektori i teknologjisë së informacionit

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
KMF 2014-2016
PBA 2009-2014
PEF 2013-2015
Strategjia Biznesit e Investimeve
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *