PD 2021Politika SocialePër çiftet e reja, pagesë 100 % për interesat bankare të kredive për shtëpi

7 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
KUVENDI
S.K.M.S. 2020 – 2023
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *