EKONOMIAPD 2013Rritje e pagës minimale në 350 US.D

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
KMF 2014-2016
PBA 2009-2014

INSTAT 2013
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *