InfrastrukturaPS 2017Ndërtimi i Rrugës së Arbërit

7 Maj, 20170

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2017-2019
Strategjia Financave Publike 2014-2020PEF 2015-2020Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *