InfrastrukturaProgrami 2017-2021 Qeveria Rama 2Ndërtimi i Rrugës së Arbërit

5 Janar, 20220

Statusi:Në progres


Referencat për vlerësimin
MEDIA
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *