InfrastrukturaProgrami 2013-2017 Qeveria Rama 1Ndërtim i Portit të ri të Shëngjinit

7 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimin
MONITOR
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *