PS 2009Të përgjithshmeMerr fund epoka e televizionit të pushtetit dhe nis epoka e televizionit të qytetarëve (RTSH)

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
LIGJI RTSH
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *