EnergjiaPD 2021Të përgjithshmeLufta pa kompromis ndaj korrupsionit, evazionit dhe kontrabandës që sot ka kapur sektorin energjetik

2 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
S.N.K. 2015 – 2021
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
      Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *