PS 2009Të përgjithshmeZbatim i vendimit të Gjykatës Kushtetuese dhe njohje e detyrimeve të qeverisë ndaj ish-ushtarakëve

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2009-2011
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *