EnergjiaPS 2013Analizim ligjor dhe kontroll zbatimit të kontratave hidrokarbure, licensave dhe lejeve. Ketu mund te perfshiheshin ato vendburimet qe ju moren privatit Amonica, Ballsh Hekal etj.

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
KM
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

 

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *