InfrastrukturaPD 2013Rindërtojmë stadiumin e Shkodrës

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Zgjerojmë rrugën Shkodër-Murriqan, rindërtojmë dhe stadiumin

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *