InfrastrukturaPS 2009Harta e investimeve në rrugët para e pas 2005, por edhe transparencë abuzimeve

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
SKZHI 2007-2012
PBA 2002-2009
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *