Ilaçet do të rimbursohen sipas diagnozës dhe jo sipas skemës aktuale kufizuese që lë jashtë saj shumë medikamente për njerëzit

7 Mars, 20210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *