InfrastrukturaPS 2021Ujë të pijshëm 100% në 24 orë, brenda vitit 2022, në zonat urbane të 61 bashkive të vendit

16 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
S.K.S.F.U.K. 2020 – 2030
PBA 2021 -2023

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±
     Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *