PS 2009ShëndetësiaDo të financojmë më shumë për shëndetin publik dhe programet e parandalimit

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshmeBesueshmëria:E pamatshme


Referencat për vlerësimin
SKZHI 2007-2013
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *