EnergjiaPS 2021Do të ndërtojmë e të transformojmë nënstacionet e tjera në rang vendi

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
S.K.E. 2018 -2030
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
     
Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *