PD 2021Të përgjithshmeDo të ketë një institucion ndërkombëtar që do të kalojë në lupë çdo koncesion dhe PPP

2 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
KM
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
√     
Premtim i matshëm dhe i besueshëm

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *