PD 2017Të përgjithshmeDëmshpërblimi i plotë për ish-të përndjekurit

3 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2017-2019

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *