Arsimi, Gruaja, RiniaPS 2009Do të lindë edhe arsimi i vërtetë profesional në Shqipërinë për ti ofruar biznesit punëtorë të kualifikuar dhe mundësi që ai të eci

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
Strategjia Arsimit PU 2009-2013
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *