EnergjiaProgrami 2013-2017 Qeveria Rama 1Anulim i lejeve koncesionare që janë marrë në konflikt interesi dhe tejkaluar afatet e zbatimit

7 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimin
ANULIM LEJE KONCESIONARE
MEDIA

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *