Hapet për qarkullimin e automjeteve Tuneli 4 në hyrjen e re të Tiranës

16 Mars, 20210

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet e tunelit numër 4 tuneli tek ish sheshi ‘Shqiponja’, përmes të cilit do të qarkullojnë automjetet që dalin nga Tirana në drejtim të Durrësit.
Hapja e këtij tuneli do të lehtësojë trafikun. Ndërkohë, pritet që brenda dy javësh të hapet dhe tuneli i tretë për makinat që vijnë nga Durrësi në drejtim të Tiranës.

https://top-channel.tv/2021/03/16/rama-publikon-pamjet-ja-si-duket-tuneli-numer-4-tek-ish-sheshi-shqiponja-lehteson-trafikun-nga-tirana-drejt-durresit1/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *