Do rrisim pensionet sa dyfishi i inflacionit!

29 Janar, 20210

Çmimet e shtrenjta të ilaçeve, energjisë, ujit dhe ushqimeve u gllabërojnë të gjithë pensionin. Kjo qeveri nuk u lejoi dinjitet pensionistëve shqiptarë. Ne kemi një plan për t’u kthyer dinjitetin gjyshërve dhe gjysheve tona. Me këtë plan fitojnë familjet shqiptare. 650 mijë pensionistët shqiptarë janë në kushtet e mbijetesës. Ne do t’i rrisim pensionet sa dyfishi i inflacionit, por jo më pak se 5% çdo vit.
Me këtë plan fiton Shqipëria, fitojnë gjithë shqiptarët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *