POLIFAKTIÇdo qytetar do të përfitojë një rrogë plus në fund të vitit

26 Janar, 20210

Monika Kryemadhi ka shpjeguar mënyrën sesi do të bëhet rimbursimi i konsumatorëve në masën 5% për çdo shpenzim që do të bëjnë. Një sistem i gjithi online u shpreh Kryemadhi nëpërmjet një karte banke që do të bëjë mbledhjen e shpenzimeve të një familjeje apo individi që në fund të muajit apo vitit të marrë mbrapsh 5% të shpenzimeve të tyre. Kjo nismë tha kryetarja e LSI do të shërbejë dhe për formalizimin e ekonomisë duke qenë se sipas raporteve ndërkombëtare 50% e ekonomisë së Shqipërisë qarkullon në të zezë.Programi mbështetjes sociale i LSI

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *